L’alcalde se suma a la lluita contra la violència masclista

L’alcalde se suma a la lluita contra la violència masclista

L’alcalde, Carlos González, ha participat este matí en la carrera solidària contra la violència de gènere “Mil Camins, una meta” organitzada per Dones Veïnals i la Casa de la Dona. Un succés en el qual ha pres part prop d’un miler de persones que han volgut aportar la seua xicoteta contribució en la lluita contra el flagell social de la violència  masclista.

“És un succés que ens permet avançar en la sensibilització contra la violència de gènere”, ha dit l’alcalde que ha recordat que “el pròxim 25 de novembre és el Dia Internacional contra la Violència de Gènere i esta classe d’activitats ens permet treballar la sensibilització i d’alguna forma divulgar valors en la societat que permet combatre el flagell que és la violència de gènere. Per a este equip de govern la lluita per la igualtat és una prioritat absoluta”.

Un treball molt necessari tal i com ha reconegut la presidenta de Dones Veïnals, María Antón, que ha assenyalat que a pesar dels esforços que s’estan realitzant “queden encara  moltíssimes coses per fer contra la violència masclista i prova d’això és que no baixa el nombre de morts ni de denúncies, no sabem què està fallant però hi ha molt camí per fer”.

Els diners recaptats en esta carrera es destinen als tallers contra la violència de gènere que s’estan portant a terme en els instituts i tallers amb dones víctimes de la violència de gènere.