Sànchez: “El Consell aposta per Elx en Atenció Ciutadana i Ocupació”

Sànchez: “El Consell aposta per Elx en Atenció Ciutadana i Ocupació”

Este sistema consistix en una xarxa d’oficines PROP geogràficament distribuïdes per facilitar informació sobre tràmits, procediments de la Generalitat i sobre ocupació pública a la ciutadania.

“És molt important per a Elx l’aposta de la Conselleria per potenciar estos servicis d’atenció ciutadana i les relacions de l’Administració amb la ciutadania. És una molt bona noticia que el nou govern de la Generalitat prioritze i situe Elx com a punt important”, ha manifestat el regidor de Participació.

A més, ha afegit que “este acord s’ha produït en el Ple del Consell, on també s’ha acordat que el govern valencià destine 1,4 milions d’euros per al Pla d’Ocupació d’Elx. Així és, el Ple del Consell aprova concedir 1,4 milions d’euros a  l’Ajuntament d’Elx per a la contractació de jóvens desocupats i parats de llarga duració. Estes ajudes formen part del Pla d’Ocupació de Municipis -programa d’Iniciativa Social-, per a incentivar la contractació de persones desocupades pertanyents a col·lectius vulnerables per a la realització d’obres o servicis d’interés general o social.

Així, gràcies a estes ajudes el Servef subvenciona els costos salarials dels desocupats contractats per l’Ajuntament que, en este cas, hauran de ser jóvens sense experiència en l’àmbit de la seua qualificació professional i parats de llarga duració o en situació de risc o d’exclusió social.

Segons Sánchez, “el Pla d’Ocupació permetrà la contractació de prop de 1.800 desocupat en tota la Comunitat Valenciana i els Ajuntaments no cofinançaran el programa i podran dedicar els seus recursos a altres necessitats”.