Un projecte d’adhesiu ecològic guanya el premi del “Business Market, idees per a invertir”

Un projecte d’adhesiu ecològic guanya el premi del “Business Market, idees per a invertir”

Withoutrees rebrà 2.000 euros en metàl·lic i en servici d’assessorament per a consolidar el negoci
L’alcalde destaca del succés la relació entre jóvens amb talent i iniciativa i les persones que tenen capacitat per a invertir

El projecte Withoutrees, un adhesiu ecològic, ha sigut guardonat amb el premi de la quinta edició del “Business Market, Idees per a invertir” que este matí ha posat en contacte en el Centre de Congressos d’Elx un nodrit grup d’emprenedors i inversors privats per tal de finançar projectes empresarials i afavorir les relacions entre col·laboradors i aliats estratègics.
“És una iniciativa que s’impulsa des de la Regidora de Promoció Econòmica i que té com a finalitat posar en relació bones idees per a invertir, iniciatives innovadors que partixen de jóvens amb moltes ganes, talent i il·lusió, amb aquells que tenen capacitat econòmica per a invertir i convertir eixa classe d’iniciatives en generadores de riquesa i treball”, indicà l’alcalde, Carlos González, durant una visita al certamen.
Per la seua part, el regidor de Promoció Econòmica, Héctor Díez, indicà que “cada any participen més emprenedors amb projectes de més qualitat i amb sòlides idees de negoci”. El regidor també destacà d’esta edició el premi al projecte que el jurat considere més interessant, que té una dotació de 2.000 euros destinats al desenvolupament de l’empresa i l’assessorament d’entitats que col·laboren en el certamen, entre altres avantatges.
Durant la cita s’han oferit distintes conferencies, organitzat jornades professionals per a conéixer projectes d’èxit i un dinar per a facilitar el networking professional.
Els onze projectes finalistes que han participat són els següents:
ParticipaPP: APP per a projectes de participació ciutadana, gestió de pressupostos públics i gestió de personal en el sector privat.
No Silence: proposta innovadora de valor turístic i cultural, basada en una primera fase en els cementeris públics.
Propur Go!: nou sistema de tracció per a cadires de rodes manuals, per mitjà d’un accessori de motors, fent-lo senzill, econòmic i adaptable a qualsevol cadira de rodes manual.
Insect Side: projecte ecològic i sostenible, basat en la cria massiva d’insectes per a venda d’esca viva, farines i fertilitzants.
Withoutrees: adhesiu ecològic desenvolupat per mitjà de la reutilització de residus del sector de la pedra i el marbre.
Botánica Foniture: sistema innovador per a poder cultivar verdures en cases urbanes d’una manera neta, senzilla i automàtica, sense necessitat de coneixements d’agricultura.
Biopina: desenvolupament de productes biotecnològics dirigits a la millora de les propietats de superfícies de pedra natural, per mitjà d’una solució amb microorganismes innocus per al medi ambient.
Create Your Energy: desenvolupament d’aerogeneradors destinats a caravanes i vehicles vivenda. Aerogeneradors portàtils de grandària reduïda i fàcils de transportar i instal·lar.
Turpial Solutions: disseny i desplegament de dispositius electrònics a preu competitiu mitjançant l’aplicació d’un sistema modular, que a més permeta apropar la fase de prototip a la fase de desenvolupament d’un producte professional.
Infinity Blue VR: recreació d’espais, representació d’espais actuals o virtuals en 360º, dirigit a qualsevol sector, des d’immobiliàries i hotels fins a monuments.
Suit Cones: desenvolupament d’una innovadora massa de cucurutxos per a gelats, que oferix al consumidor diversitat d’opcions per a consumir gelat.