Visitelche reforça la seua presència en la World Travel Market de Londres

Visitelche reforça la seua presència en la World Travel Market de Londres

Visitelche està present en la 37 edició de la World Travel Market de Londres, la fira turística més important celebrada a Regne Unit i considerada una de les tres més importants de tota Europa, al costat de FITUR a Madrid i la ITB de Berlín.

La World Travel Market se celebra del 7 al 9 de novembre en el recinte firal Excel London. Està dirigida a professionals del sector turístic on es donen cita els agents i operadors més rellevants. A més, aquesta trobada firal és considerat un dels més importants del món, des del punt de vista de l’afluència, ja que cada any acull més de 50.000 visites professionals.

En aquesta edició, Visitelche participa en el stand EU1500 de Turespaña, on mostra tota l’oferta turística de la ciutat amb especial atenció als segments més atractius per als turistes britànics, com són l’oferta de sol i platja, el “city break”, cultura, gastronomia, compres i el turisme actiu. També està present tota l’oferta d’espais naturals i el “birdwatching”, principal motivació de viatge per a 1,5 milions de turistes britànics.

Visitelche ha preparat per a aquesta edició una àmplia agenda de treball, de la qual cal destacar la participació en les sessions de “speed networking”, a més d’entrevistes de treball amb diferents operadors especialitzats en producte MICE (congressos i reunions), cultura i patrimoni, gastronomia, turisme actiu i oci, per als quals Elx i el seu terme municipal té moltes possibilitats que oferir.

Així, aquesta acció promocional serveix per a reforçar la presència en el mercat britànic, un dels mercats turístics internacionals més importants per a Elx i en general per a la Costa Blanca i la Comunitat Valenciana. Fins a agost de 2016, Espanya va rebre 12,5 milions de turistes britànics, dels quals el 90% van triar com a destinació la província d’Alacant. En 2015, un 7% de turistes britànics van visitar Elx, ocupant el segon lloc com comprat emissor internacional, després de França.

Els britànics valoren l’estil de vida espanyol, la tranquil·litat i la riquesa cultural del país. Organitzen els seus viatges de forma independent, en vol regular i solen viatjar en família, encara que segueixen mantenint un elevat consum de producte paquetizado i de viatge en grups, en tots dos casos organitzats pels més importants touroperadores britànics, (el 26% dels viatges a Europa es realitzen amb paquet turístic).

A més, un dels principals motius del nombre de turistes britànics que ens visiten són les bones connexions aèries amb l’aeroport d’Alacant-Elx, connectat amb línia regular directa amb els 24 aeroports del Regne Unit i amb els quals té rutes establides a través de diferents companyies aèries, amb freqüència de vols diària com són Ryanair, Monarch, EasyJet, Thomson, Jet 2, Norwegian, Flybe, Vueling, Iberia i British Airwais.