“Visitelche” i el CDT Alacant Interior organitzen un curs formatiu sobre tècniques de comunicació

“Visitelche” i el CDT Alacant Interior organitzen un curs formatiu sobre tècniques de comunicació

Visitelche, en col·laboració amb el Centre de Turisme d’Alacant Interior, ha organitzat un curs formatiu sobre tècniques de comunicació per a atendre amb èxit el client. Esta formació està dirigida a treballadors i treballadores, ocupats i ocupades del sector turístic de la Comunitat Valenciana, el finançament de la qual està realitzada pel Fons Social Europeu i la Generalitat Valenciana.

Els objectius són aprendre a diferenciar la qualitat del servici a l’hora d’atendre el client, aprendre a comunicar una imatge excepcional de l’empresa i així diferenciar-la dels competidors, aprendre que els clients satisfets convertisquen el nostre negoci en la seua empresa preferida, a més de manejar la comunicació tant interna com externa del propi negoci.

El curs, que estarà impartit per la formadora Julia Alonso, es desenrotllarà els pròxims 28 i 29 de novembre, entre les 16:30 i les 20:30 hores, en el Centre de Congressos “Ciutat d’Elx”.

Els interessats a assistir disposen de termini per a inscriure’s fins al 21 de novembre de 2016 i hauran de fer la inscripció en Visitelche, en el propi Centre de Congressos, situat en el C/ Filet de Fora, 1, Elx, o bé pel correu electrònic auxiliar@visitelche.com, indicant nom, adreça, telèfon, e-mail, nom i telèfon de l’empresa i lloc que ocupa i adjuntar còpia del D.N.I i còpia de nòmina recent o rebut del pagament d’autònom actual. També es pot realitzar el tràmit en la web www.cdt.gva.es apartat SECRETARIA VIRTUAL/INSCRIPCIÓ CURSOS. Més informació en el telèfon 966 658 140.