L’Ajuntament destina 300.000 euros a la compra de dotze cotxes per a la Policia Local, cinc d’ells híbrids

L’Ajuntament destina 300.000 euros a la compra de dotze cotxes per a la Policia Local, cinc d’ells híbrids

L’adquisició s’ha efectuat a través de la Central de Compres del Ministeri amb l’objectiu d’alforrar 3.000 euros per vehicle

El regidor de Seguretat, José Pérez, ha retut compte hui de l’estat en què es troba la renovació dels vehicles de la Policia Local d’acord amb el compromís de l’alcalde, Carlos González, que el passat mes de setembre anuncià un pla quinquennal de renovació de la flota per valor d’un milió d’euros.
Encara que en un principi estava previst invertir 100.000 euros el passat exercici a la compra de vehicles, el fet d’optar per adquirir-los a través de la Central de Compres del Ministeri d’Hisenda ha retardat uns mesos l’operació.
“La compra dels primers cotxes s’ha retardat perquè consideràrem que era interessants adquirir-los a través de la Central de Compres, cosa que implica un estalvi de 3.000 euros per vehicle”, ha explicat Pérez.
El regidor a assenyalat que els 100.000 euros del passat any s’unixen als 200.000 euros previstos per a este exercici, i amb estos 300.000 euros es procedirà a la compra d’un total de cinc cotxes híbrids (Toyotas Auris) i set Citroën C4 de gasolina. A tots ells se’ls dotarà del pont lluminós, de l’emissora i a quatre de mampares protectores.
“Els primers a posar-se en servici seran els híbrides que esperem que estiguen operatius al maig”, ha explicat el regidor, que ha afegit que “la resta de vehicles s’incorporarà a la flota policial en el mes de juny”.