Es tracta d’una formació destinada a treballadors ocupats de sala i cuina del sector turístic de la Comunitat Valenciana
Visitelche, en col·laboració amb el Centre de Turisme d’Interior, ha organitzat un curs formatiu sobre tècniques i servici del pernil. Esta formació està dirigida a treballadors i treballadores en actiu del sector turístic de la Comunitat Valenciana, el finançament de la qual el realitzen el Fons Social Europeu i la Generalitat Valenciana.
L’objectiu és que els participants adquirisquen els coneixements fonamentals que els permeten fer un correcte tall servici del pernil.
Entre els continguts, s’estudiaran les diferents D.O. del pernil a Espanya, el procés de secatge d’un pernil i les possibles anomalies, les tècniques, els utensilis bàsics, emplatar el pernil, el màxim rendiment del pernil i la seua conservació.
En esta edició participaran 21 professionals del sector turístic d’hotels, restaurants, bars i fondes d’Elx (Daimés, Salades, Puçol, polígon de Carrús, barris de les Pataes, el Raval, el Salvador, Carrús Est, el Travaló, Candalix i el Toscar), i establiments d’Alacant i Castalla.
Tècniques i servici del pernil (8 h.)
Dirigit: A personal de sala i cuina, gerents i propietaris d’establiments hoteleria en actiu de la Comunitat Valenciana.
Data: dilluns 13 i dimarts 14 de febrer de 2017. Horari: 16:30 a 20:30 hores.
Lloc: Escola Municipal d’Hoteleria d’Elx, C/ President Lázaro Cárdenas del Río, 1.
Formador: Fran Boix.
Data límit d’inscripció: 05/02/2017
A més del curs anteriorment mencionat, queden pendents de realització els cursos que a continuació detallem:
Iniciació al servici i al tast de vins (8 h.)
Dirigit: A personal de sala, gerents i propietaris d’establiments d’hoteleria en actiu de la Comunitat Valenciana.
Data: Dilluns 20 i dimarts 21 de febrer de 2017. Horari: 16:30 a 20:30 hores.
Lloc: Escola Municipal d’Hoteleria d’Elx, C/ President Lázaro Cárdenas del Río, 1.
Formador: Nacho Coteró.
Data límit d’inscripció: 12/02/2017
Cuina fusió: combinació de cuina oriental amb la cuina d’occident (8 h.)
Dirigit: A personal de cuina, gerents i propietaris d’establiments d’hoteleria, en actiu de la Comunitat Valenciana.
Data: Dilluns 3 i dimarts 4 d’abril de 2017. Horari: 16:30 a 20:30 hores.
Lloc: Escola Municipal d’Hoteleria d’Elx, C/ President Lázaro Cárdenas del Río, 1.
Formador/a: Per confirmar.
Data límit d’inscripció: 26/03/2017
Cuina vegana: concepte i pràctica (8 h.)
Dirigit: A personal de cuina, gerents i propietaris d’establiments d’hoteleria, en actiu de la Comunitat Valenciana.
Data: Dilluns 15 i dimarts 16 de maig de 2017. Horari: 16:30 a 20:30 hores.
Lloc: Escola Municipal d’Hoteleria d’Elx, C/ President Lázaro Cárdenas del Río, 1.
Formador: Juan Carlos Bresón.
Data límit d’inscripció: 07/05/2017
Informació per a inscripcions en:
Visitelche
C/ Filet de Fora, 1, Elx
Tel. 966 658 140 / auxiliar@visitelche.com