Primera semifinal Súper Xef Sènior

Primera semifinal Súper Xef Sènior

L’Escola Municipal d’Hoteleria ha acollit este matí la primera de les semifinals del concurs Súper Xef Sènior que en la seua primera edició ha comptat amb la participació d’una trentena de persones, tots elles majors de 65 anys. Al llarg de tot el matí els primers semifinalistes han elaborat les seues especialitats amb un resultat espectacular, tal i com han assenyalat els membres del jurat, entre els quals es trobaven cuiners de la talla de Tomás López (Domgim) i José Galera (Antojito).
El regidor de Persones Majors, Carlos Sánchez, ha informat que els primers finalistes han sigut Maria Teresa Alonso Martí amb la seua “La mermeluza“, Manuel Clavel Morales amb “El olvidado arroz con cebolla ilicitano“, i Maria Navarro Gómez amb el seu “Gazpachos manchegos de carne“.
“Ha sigut mol emocionant comprovar amb l’emoció i amb l’afecte que els nostres majors han elaborat els seus millors plats. Ha sigut tota una lliçó de gastronomia i el jurat ha tingut molt complicat elegir els tres xefs que han passat a la final”, ha indicat Carlos Sánchez.
Demà se celebrarà la segona semifinal i dijous, la tercera. La gran final serà el 6 d’abril.