Carlos González: “L’aplicació de la Llei de Transparència és cada volta major”

Carlos González: “L’aplicació de la Llei de Transparència és cada volta major”

L’alcalde d’Elx presidix una reunió del Consell de Govern de la Xarxa de Transparència de la FEMP

L’alcalde d’Elx, Carlos González, ha presidit este matí una reunió del Consell de Govern de la Xarxa de Transparència de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) que s’ha celebrat a Cornellà de Llobregat.
Carlos González indicà sobre esta reunió que “ha sigut mol útil i hi hem estat valorant i analitzant el grau d’implantació de la Llei en el conjunt de les entitats locals associades a la Xarxa Espanyola d’Entitats Locals per la Transparència de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP)”.
“La conclusió a la qual hem aplegat després d’esta sessió de treball és que es va produint, pas a pas, una aplicació major de la Llei de Transparència, element fonamental en este moment per a afavorir la recuperació de la confiança dels ciutadans en les institucions”, digué l’alcalde.
“Allò que hem de transmetre és la nostra satisfacció pel major grau d’implantació d’eixa Llei, que és un factor fonamental per a la convivència democràtica”, manifestà González.
“La Xarxa està treballant en diversos processos que tenen com a finalitat estendre l’aplicació de la Llei en l’àmbit local i facilitar que la seua implementació responga a criteris comuns i a un procediment simplificat i d’aplicació generalitzada en l’àmbit municipal. Esperem fer-los desplegar durant l’actual exercici de 2017 i posar-los a disposició del món municipal”, conclogué l’alcalde.