Comença el termini de recepció de sol·licituds per al concurs del Diumenge de Rams 2017

Comença el termini de recepció de sol·licituds per al concurs del Diumenge de Rams 2017

Les sol.licituds podran presentar-se fins al 6 d’abril i l’entrega de premis es farà el dissabte 8 d’abril

Des de hui fins al pròxim 6 d’abril podran presentar-se les sol.licituds per a participar en l’edició número 57 del Concurs d’Artesania de Palma Blanca de Diumenge de Rams.
Este concurs té per objecte el reconeixement de les persones que, amb els seus treballs d’artesania de la palma blanca, contribuïxen a la conservació d’esta important tradició il·licitana i a la seua supervivència com a activitat econòmica i productiva o senya d’identitat.
El concurs se celebrarà segons quatre modalitats, tenint en compte que haurà d’existir concordança entre la categoria a la qual s’opta i el treball presentat i s’exclourà qualsevol d’ells que no respecte les mides i condicions de cada categoria o que continga elements decoratius que no siguen realitzats en palma blanca.
En la modalitat d’artesania podran prendre part les palmes amb una grandària compresa entre els 1,50 m i 2,70 m comptant des de la base dels adorns.
En la de miniatures podran participar aquelles palmes amb grandària compresa entre els 0,50 i 1,50 m d’alçària des de la base dels adorns.
En la de taller d’artesania de la palma blanca podran participar els treballs presentats per les persones participants del taller municipal d’artesania de la palma blanca, amb assistència continuada a les classes durant els anys de 2015 a 2017. Les palmes presentades hauran de tindre una alçària mínima d’1 metre i màxima de 2,20 des de la base dels adorns.
Per acabar, en la categoria de solapa podran prendre part els treballs en palma blanca amb grandària no superior als 8 cm d’alçària i/o 8 cm d’amplària, i només es podran presentar a esta categoria les persones que ja hagen presentat almenys un treball en les altres categories (Artesania, Miniatura o Taller de la Palma).
Els premis se situen entre els 50 i 1.200 euros segons la modalitat. El veredicte del jurat es durà a terme el 8 d’abril. Els treballs es presentaran en la regidoria de Festes.

bases-concurs-de-palma-blanca

sol-licitud-concurs-palma-blanca-17