Comencen les obres en el Poliesportiu dels Palmerars amb l’objectiu de reobrir-lo este estiu

Comencen les obres en el Poliesportiu dels Palmerars amb l’objectiu de reobrir-lo este estiu

L’alcalde i el regidor d’Esports visiten les obres que consistixen en l’adequació de la piscina, les pistes de tenis i la pista poliesportiva

L’alcalde d’Elx, Carlos González, i el regidor d’Esports, Jesús Pareja, han visitat este matí l’inici de les obres de remodelació del Poliesportiu del barri dels Palmerars. L’objectiu de l’equip de govern és que per a este estiu estiguen acabats els treballs d’adequació que es duran a terme en la piscina, en les pistes de tenis i en la pista poliesportiva.
“Jo destacaria que fem un pas decisiu per a aconseguir que els veïns dels Palmerars i els veïns de la resta de la ciutat tinguen de nou estes instal·lacions esportives al seu servici”, ha declarat l’alcalde, que ha afegit que “crec que és fonamental recuperar una instal·lació esportiva que es deixà perdre per part de l’anterior equip de govern. És una oportunitat valuosa posar en servici estes instal·lacions per a este estiu. És un compromís adquirit per este equip de govern que creu que és fonamental dotar la ciutat d’una xarxa d’instal·lacions esportives el més àmplia possible”.
Per la seua part, Jesús Pareja ha apuntat que “en estos moments el personal d’oficis està treballant en la zona de les pistes de tenis a fi d’habilitar-les per al seu ús. Quant a la piscina, aprofitarem el vas i vore si cal gunitar-lo. A més, farem una corona nova, uns vestidors i un nou grup de fontaneria”.
El regidor ha assenyalat que també s’adequarà l’entorn amb nou arbrat i la col·locació de gespa artificial.
La pista de futbol-sala es reformarà mantenint l’estructura de ferro que és perfectament aprofitable.
Quant a les pistes de tenis, Pareja ha indicat que s’efectuaran treballs de maçoneria i a la col·locació de xarxes i elements metàl·lics nous. Estes pistes s’orientaran a l’escola de tenis municipal ja que hi ha clubs interessats a treballar en estes instal·lacions.
L’objectiu és que les obres estiguen acabades de cara a este estiu “corregint així eixe gran error que cometé el PP en tancar estes instal·lacions que necessita el barri i la ciutat”.