Comença el compte enrere per a la Mitja Marató Internacional Ciutat d’Elx

Comença el compte enrere per a la Mitja Marató Internacional Ciutat d’Elx

El diumenge 2 d’abril es donarà l’eixida des de la Diagonal del Palau, Palau d’Altamira, a la 45ª Mitja Marató Internacional Ciutat d’Elx.

 

L’edició 2017 de la Mitja Marató Ciutat d’Elx ha superat les dos mil cinc-centes inscripcions, amb les quals este dissabte es donarà l’eixida de la carrera, degana en la modalitat. La prova es rodeja d’actes paral·lels com la Fira del Corredor que obrirà les seues portes el divendres 31 de març en el Centre de Congressos des de les 17 fins a les 20:30 hores, i el dissabte 1 d’abril des les 11:30 fins a les 20:30 hores, per a la recollida de dorsals i bossa del corredor.
El dissabte 1 d’abril continuarà la festa esportiva de les 10 a les 12 hores en el Passeig de l’Estació amb “Corre i mou el teu body per AFAE”, jornada de fitness i dance a càrrec d’AFAE, l’Associació de Malalts d’Alzheimer d’Elx. A la vesprada la “Divertimarató” posarà en marxa la seua sexta edició amb activitats recreatives dirigides a xiquets i xiquetes de fins12 anys i a esport adaptat de totes les edats, a partir de les 16 hores en el Passeig de l’Estació i en el Parc Esportiu, posant l’apoteosi d’esta vesprada la Mini Marató a les 18:30, amb carreres des de 400 als 1000 metres, segons edat dels xiquets participants, y la carrera accessible de 800 m.
El mateix dissabte a la vesprada, en el Centre de Congressos, a les 18,30 hores, tindrà lloc una xarrada-col·loqui en la qual es tractarà la mort súbita en esportistes, amb intervencions a càrrec de cardiòlegs, esportistes i l’alcalde de la ciutat, com a corredor de la prova.
Tot això transcorrerà en un ambient lúdic i esportiu i solidari, i enguany també mediambiental, per tal com durant la fira del corredor les activitats paral·leles a la carrera i durant esta, s’establirà l’arreplega d’aliments en favor d’ANOA Elx, així com la replega de taps en ajuda a diverses ONGs, i la replega selectiva de residus a través d’ECOEMBES.
Agraint a tots els col·laboradors, organitzadors, voluntaris i patrocinadors implicats en este emblemàtic succés esportiu, a través de la regidoria d’Esports, l’Ajuntament d’Elx invita tots els ciutadans a participar en ell, animant una edició més el pas dels corredors i des de l’eixida fins a la meta de la carrera, que tindrà lloc en el Passeig de l’Estació.
Més informació de la prova en http://www.mediamaratonelche.com/

Tota la informació relacionada en la web sobre la prova Veure enllaç