L’alcalde assistix a les jornadas FP i Empresa i entrega diplomes als participants

L’alcalde assistix a les jornadas  FP i Empresa i entrega  diplomes als participants

“Disoñando” reunix en el Centre de Congressos empreses, estudiants i professors a fi de compartir coneixements i experiències i afavorir la inserció en el món laboral

L’alcalde d’Elx, Carlos González, ha assistit este matí a les jornades de Formació Professional i empresa, que davall el títol Disoñando se celebren en el Centre de Congressos “Ciutat d’Elx” organitzades pel professorat i alumnat de l’IES de Carrús, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Elx.
Este succés té com a finalitat fomentar el vincle entre la FP i l’empresa, ressaltar les capacitats i experiències dels estudiants i servir de plataforma per a afavorir la inserció en el món laboral, la creativitat i el treball en equip.
Carlos González ha saludat els assistents i ha entregat diversos diplomes als ponents. El succés ha comptat amb la participació de diverses empreses i d’uns 300 estudiants i professors.
Durant tot el matí s’abordaren distints aspectes relacionats amb el món laboral i l’empresa, des d’innovació, orientació laboral i presentació de qui, vidoecurrículums fins l’aprenentatge de l’elevator pitch, eina per a transmetre idees de projectes en dos minuts. Es tracta, en suma, com han explicat els organitzadors, “de posar en valor la FP i que les empreses puguen conéixer el treball dels tècnics”.