L’Ajuntament cedix una sala per a atendre xiquets i jóvens en risc d’exclusió

L’Ajuntament cedix una sala per a atendre xiquets i jóvens en risc d’exclusió

La iniciativa la realitzar “Elche Acoge” davall el finançament de la Fundació “Esperanza Pertusa”
La regidora de Benestar Social, Tere Macià, subratlla la importància del fet que el Consistori done suport a esta classe de projectes

La regidora de Benestar Social, Tere Macià, ha inaugurat este matí la Sala Esperanza Pertusa, ubicada en el barri de Carrús, destinada a atendre xiquets i jóvens en risc d’exclusió social. El projecte, finançat per la Fundación Esperanza Pertusa de la firma de calçat il·licitana Gioseppo i executat per la Fundació Elche Acoge, pretén eradicar la desigualtat d’oportunitats en els xiquets i jóvens més desafavorits.
“És important que des de l’Ajuntament es pose tot allò que estiga a les nostres mans per a donar suport a esta classe d’iniciatives”, ha assenyalat la regidora de Bimensual Social.
La sala suposa l’ampliació del “Racó de les Cultures”, i amb ella s’espera duplicar l’oferta d’activitats que fins ara oferia Elche Acoge per a aconseguir atendre més de 6.000 persones a l’any.
La presidenta de la fundació de la marca Gioseppo, Esperanza Petursa, ha agraït a l’Ajuntament la seua col·laboració i ha admés sentir-se il·lusionada davant d’esta sala que porta el seu nom. “Els xiquets necessiten desplegar la creativitat, el treball en equip, la gestió de les emocions i altres valors per a poder integrar-se de forma efectiva en la societat”, ha assenyalat Pertusa.