L’Ajuntament facilita al xicotet comerç la seua incorporació al màrqueting digital

L’Ajuntament facilita al xicotet comerç la seua incorporació al màrqueting digital

El regidor de Promoció Econòmica, Héctor Díez, anuncia un programa pilot que facilita a una vintena de negocis afegir-se canals de venda per internet

L’Ajuntament ha posat en marxa un projecte pilot dirigit al xicotet comerç de la ciutat a fi de facilitar-ne l’accés al màrqueting digital. Així ho ha explicat el regidor de Promoció Econòmica, Héctor Díez, que ha assenyalat que “des de l’equip de govern volem un xicotet comerç competitiu i a tal fi considerem que és fonamental que s’afija als nous canals de venda a través d’internet i que tinga presència en les xarxes socials. El xicotet comerç no pot desaprofitar els avantatges que suposen les noves tecnologies i l’increment de negoci que suposa estar en les xarxes socials”.
El regidor assegura que amb la incorporació del xicotet comerç a les noves tecnologies es guanya en oportunitats de negocio i a més s’aplega a molt més clients.
Héctor Díez ha aclarit que en este programa piloto participarà una vintena de xicotets comerços de la ciutat. Estos se seleccionaran a través de les distintes associacions de comerciants d’Elx. “Estos comerços tindran l’oportunitat de crear la pròpia botiga “en línia” rebent un servici de consultoria per a establir una estratègia de màrqueting digital i a més rebent formació específica per a gestionar eixe nou canal de venda”, ha apuntat el regidor.
Per a la posada en marxa d’este projecte, gràcies als pactes territorials pel treball, s’han contractat dos tècnics especialistes en comerç digital a través del Servef. Estos tècnics s’encarregarien de la part d’assessorament als xicotets comerços participants. “A més, firmarem un contracte amb una empresa específica del sector de les noves tecnologies que s’encarregaria d’executar la part tecnològica del projecte”, ha apuntat Díez.
El projecte té una duració de sis mesos i, tal i com ha indicat el regidor, si l’experiència funciona es repetirà en noves edicions. “Seguim treballant colze a colze amb el xicotet comerç i desplegant tota una sèrie d’accions per a la seua modernització i dinamització”, ha conclòs el regidor.