L’Ajuntament presenta la programació de la Setmana Santa

L’Ajuntament presenta la programació de la Setmana Santa

El regidor de Festes, Pepe Pérez, subratlla que estos festejos són els més seguits i reclamats pels il·licitans
Un total de 33 processons de Setmana Santa conformarà els actes religiosos d’enguany

El regidor de Festes, Pepe Pérez, ha presentat este matí la programació de Setmana Santa de 2017. En total conformaran els festejos 33 processons, sense novetats destacables respecte a l’any passat.
El regidor de l’àrea ha subratllat que estos festejos són els més seguits i reclamats pels il·licitans. “És una festivitat molt volguda ací a Elx”, ha comentat Pepe Pérez.
Per la seua part, el president de la Junta Major de Confraries, Gaspar Agulló, ha ressaltat que a partir de hui ja estaran disponibles per les distintes parròquies i esglésies d’Elx els exemplars amb tota la informació de la programació de la Setmana Santa.
Allò més nou de la programació és que el 25 de març, a partir de les 19.30 hores, en el Gran Teatre, se celebrarà un certamen de bandes, en el qual participarà un total de 7 conjunts musicals (5 d’Elx i 2 de fora de la localitat). Enguany, a més, el tron de Jesús Triomfant serà dut pels portadors del Natzaré.
“Només esperem que enguany els festejos tinguen la mateixa repercussió que altres anys, perquè són molt volguts pel poble d’Elx”, ha indicat Gaspar Agulló.
Així mateix, el 5 d’abril s’habilitarà la caseta de les cadires per a vore les processons i allí també es donarà tota la informació necessària dels festejos.

programa-semana-santa-2017