L’Ajuntament renova el seu conveni amb ASAJA en la seua aposta per fomentar el Camp d’Elx

L’Ajuntament renova el seu conveni amb ASAJA en la seua aposta per fomentar el Camp d’Elx

El regidor de Medi Ambient, Antonio García, i el president de l’organització agrària Jóvens Agricultores ASAJA, Pedro Valero, han firmat esta matí el conveni pel qual l’Ajuntament renova el seu compromís amb esta entitat com a aposta per la promoció del Camp d’Elx.

“Firmem este conveni amb ASAJA com un dels actors principals del Camp d’Elx i per això hi ha una estreta col·laboració en la realització d’activitats que tenen com a objecte posar en valor l’agricultura il·licitana i els seus productes”, ha explicat Antonio García que ha destacat algunes de les acciones que despleguen de forma conjunta l’Ajuntament i ASAJA com són la difusió dels productes locals a través de la presentació de les hortalisses d’hivern i la presentació de la campanya de figues i bacores el premi Agricultor de l’Any o la Fireta del Camp d’Elx.
Per a la realització d’estes activitats i altres, com les relacionades amb la formació, l’Ajuntament concedix a ASAJA per mitjà d’este conveni 3.500 euros per al present exercici 2017.
Per la seua part, Pedro Valero, ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament d’Elx i del seu regidor de Medi Rural i ha destacat la importància que el sector agrícola té per al municipi.