El regidor de Seguretat Ciutadana felicita la Policia Local i Autonòmica per una operació en la qual s’han incautat de més d’un miler de productes falsificats

El regidor de Seguretat Ciutadana felicita la Policia Local i Autonòmica per una operació en la qual s’han incautat de més d’un miler de productes falsificats

El regidor de Seguretat Ciutadana, José Pérez, ha felicitat la Policia Local per una operació recent en la qual s’han incautat de més d’un miler de productes falsificats, principalment peces de vestir, sabates i bosses de mà.

Els fets ocorregueren el passat diumenge, coincidint amb el mercat de venda ambulant que té lloc en els voltants de l’Estadi Martínez Valero. Allí, un operatiu conjunt format per les Policia Local d’Elx i la Policia Autonòmica amb seu a Elx efectuà una inspecció dels diferents llocs de venda després d’haver rebut denúncia relativa a una presumpta venda de productes falsificats.
Una volta en el lloc, i després d’efectuar una inspecció exhaustiva, els agents de policia observaren la presència de sis punts de venda que oferien als potencials clients articles de calçat, roba variada i bosses de mà de conegudes marques comercials a preus molt més baixos que els habituals de les respectives marques, cosa que els infongué sospites. Unes sospites que quedaren ratificades quan els seus respectius titulars, després de ser requerits pes funcionaris policials, no pogueren acreditar la lícita procedència d’estos articles i manifestaren als actuants que es tractava d’article falsificats. En este sentit, els policies pogueren comprovar que es tractava de productes il·lícits que simulaven amb gran precisió pertànyer a coneguts logotips registrats tals com ara NIKE, ADIDAS, RALPH LAUREN, LACOSTE, ARMANI, TOMMY HILFINGER, TOUS o PRADA.
Per tal motiu, es procedí a la immediata incautació cautelar dels articles posats a la venda, així com a la identificació dels presumptes responsables, cap d’ells resident en la localitat. A conseqüència d’això, s’intervingueren prop de 500 parells de sabatetes esportives, més de 600 peces de vestir variades i diverses desenes de bosses de mà i complements. Tots els productes intervinguts foren traslladats a la Direcció de la Policia Local d’Elx, on estan emmagatzemats a disposició de l’autoritat judicial.
Així mateix, s’instruïren diligències contra sis individus per un presumpte delicte contra la Propietat Intel·lectual, els quals foren remesos al Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia.