El regidor de Promoció Econòmica parla de la transformació del centre en zona per a vianants

El regidor de Promoció Econòmica parla de la transformació del centre en zona per a vianants

El regidor de Promoció Econòmica es mostra ferm en la transformació del centre en zona per a vianants però disposat al diàleg amb els comerciants

El regidor de Promoció Econòmica, Héctor Díez, ha manifestat la seua disposició al diàleg amb els comerciants i ciutadans que han presentat 1.238 firmes per l’OMAC este mateix matí, en què sol·liciten que no es tanque al trànsit motoritzat la Corredora els dissabtes. “Mantinguérem una reunió fa uns dies sobre este assumpte i no tenim cap problema a tornar-nos a reunir. Respectem, com no pot ser d’altra manera, la seua sol·licitud però la postura de l’equip de govern sobre la transformació de la Corredora en zona per a vianants és ferma”, indica Díez.
El regidor de Promoció Econòmica ha explicat que esta classe d’iniciatives pretén fer més accessible el centre als ciutadans que passegen els dissabtes i provocar un major apropament als comerços, com a pas previ a la transformació d’este carrer en zona per a vianants. “Apostem per un centre per a vianants, més accessible, més respectuós amb el medi ambient, com ja estan fent altres ciutats i capitals i amb un resultat més que positiu, i inclús amb notable milloria per als comerços”. Héctor Díez ha recordat la transformació del carrer Hospital en zona per a vianants, que tingué en el seu moment molta oposició per part dels comerciants i ara “és més que satisfactori per a la ciutadania el fet que siga un carrer per a vianants”.