Elx comença a treballar amb “Travel Open Apps”

Elx comença a treballar amb “Travel Open Apps”

Durant la jornada de hui se celebren a Elx diverses sessions formatives sobre Travel Open Apps, una eina tecnològica que permet comercialitzar els productes i servicis turístics en els canals i operadors més importants de distribució turística, així com directament amb el client final, amb el turista.
Visitelche, junt amb l’Agència Valenciana del Turisme, ha organitzat esta jornada que se celebra en el Centre de Congressos “Ciutat d’Elx”. Les sessions de treball s’han distribuït en tres grups diferents: restauració, oci i turisme actiu i allotjament, atenent la tipologia, característiques i particularitats de cada una de les empreses inscrites. S’hi donarà àmplia informació sobre l’ús i els avantatges d’esta eina que facilita el posicionament del producte turístic en el major nombre possible de mostradors de distribució i venda, la gestió dinàmica de preus, una major productivitat i eficiència en la gestió, una reducció de costos i errors en facturació i una automatització de processos. En definitiva, que servix per a millorar la venda en línia per mitjà de les pròpies pàgines web dels establiments i servicis turístics i en les webs corporatives de Visitelche i l’Agència Valenciana del Turisme.
Travel Open Apps té com a finalitat la millora de la capacitat del sector turístic valencià en la creació, comercialització i distribucions de la seua oferta i s’ha dissenyat partint de les necessitats plantejades per tots els integrants del sector turístic de la Comunitat Valenciana, amb el suport de les principals associacions empresarials. Comprén tota l’oferta turística de la Comunitat Valenciana, incloent allotjament, agències de viatge, restauració, oferta complementària i les pròpies destinacions. Al mateix temps, la plataforma garantix la seua actualització i evolució tecnològica mitjançant la constitució de la Comunitat de Desenrotlladors de Travel Open Apps.
Travel Open Apps també posa a disposició de les empreses una formació segmentada per classe de negoci, l’equip tècnic de suport de la plataforma facilita ajuda i orientació per a la càrrega inicial del producte i la seua posada en marxa. El projecte inclou també la possibilitat de posar en funcionament una nova web totalment gratuïta per a aquells establiments i empreses que la necessiten.
En definitiva, una eina amb què millorar les capacitats de comercialització i distribució i fer un salt qualitatiu en una posició de liderat en el turisme nacional i internacional.
En Travel Open Apps poden participar totes les empreses que estiguen donades d’alta en el registre d’empreses turístiques de la Comunitat Valenciana i que hagen sol·licitat l’alta a través de la web.
L’ús de Travel Open Apps és gratuït per a les empreses turístiques de la Comunitat Valenciana.