La regidoria de Persones Majors sorteja els dies del concurs “Súper Xef Sènior”

La regidoria de Persones Majors sorteja els dies del concurs “Súper Xef Sènior”

El succés culinari se celebrarà durant els dies 28, 29 i 30 de març en l’Escola Municipal d’Hoteleria
El primer premi serà de 1.200 euros, el segon de 700 euros i el tercer de 300 euros, en productes alimentaris proporcionats pels patrocinadors

Més d’una trentena de persones majors participaran en la primera edició del concurs Súper Xef Sènior, que se celebrarà durant els dies 28, 29 i 30 de març en l’Escola Municipal d’Hoteleria. Este matí s’ha efectuat en el Saló de Plens el sorteig per a adjudicar als participants el dia en què hauran d’acudir a demostrar la seua destresa en els fogons.
“L’important és participar, passar-ho bé, estar a gust i demostrar allò que un sap en la cuina”, ha expressat als concursants l’alcalde, Carlos González. Així mateix, el regidor de Persones Majors, Carlos Sánchez, ha estat explicant a cada un dels participants com seran les jornades.
Els concursants hauran d’estar a les 9:30 hores per a anar preparant-se i sobre les 10 hores començaran a realitzar la recepta i seran els patrocinadors els encarregats de facilitar a cada participant els productes necessaris per a la realització dels plats.
El 6 d’abril tindrà lloc la final del concurs. El primer premi serà de 1.200 euros, el segon de 700 euros i el tercer de 300 euros, en productes alimentaris proporcionats pels patrocinadors. Els aliments sobrants seran destinats a Cáritas.