Més de 150 persones participaren en la jornada de portes obertes del Clot de Galvany

Més de 150 persones participaren en la jornada de portes obertes del Clot de Galvany

La zona verda celebrà ahir activitats amb motiu del dotzé aniversari de la seua declaració com a Paratge Natural

Més de 150 persones participaren ahir en la jornada de portes obertes que organitzà el Clot de Galvany amb motiu del dotzé aniversari de la declaració de la zona verda com a Paratge Natural. Per a l’ocasió, es desplegaren diverses activitats en les quals participà un total de 90 adults i 66 xiquets.
Entre les activitats que s’hi dugueren a terme estan la jornada de seguiment d’ocells, el control de cicle hídric i la recuperació de la coberta vegetal.
“El paratge oferix activitats per a tota la família, la finalitat de les quals és la de donar a conéixer part de les faenes realitzades pel personal del paratge en aspectes com el seguiment biològic o el manteniment, a fi de garantir un nivell adequat de conservació dels valors i recursos d’este espai natural”, ha indicat el regidor de Medi Ambient, Antonio García.
La declaració com a Paratge Natural Municipal del Clot de Galvany es féu en 2005 i les activitats estaven previstes per al mes de febrer, però per problemes climatològics hagueren de cancel·lar-se, per això finalment es realitzaren ahir.