Més de 250 persones acudixen a la conferència “La independència dels mitjans” impartida per Ignacio Escolar

Més de 250 persones acudixen a la conferència “La independència dels mitjans” impartida per Ignacio Escolar

L’acte ha sigut organitzat per la regidoria de Representació Institucional i s’ha celebrat en el Centre de Congressos
El director d’eldiario.es ha estat acompanyat en la conferència per la regidora de l’àrea, Mireia Mollà, i pel director del mitjà a la Comunitat Valenciana, Adolf Beltrán

La independència dels mitjans. Este és el títol de la ponència que s’ha dut a terme hui en el Centre de Congressos Ciutat d’Elx i que ha congregat més de 250 persones, entre elles periodistes i estudiants de periodisme de la Universitat Miguel Hernández.
Esta conferència, organitzada per la regidoria de Representació Institucional, ha sigut impartida pel director d’eldiario.es, Ignacio Escolar, que ha compartit taula amb la regidora de l’àrea, Mireia Mollà, i el director d’eldiario.es a la Comunitat Valenciana, Adolf Beltrán.
Ignacio Escolar ha destacat en la seua ponència la importància que té el fet que els mitjans siguen independents per a poder fiscalitzar el poder. Així mateix, ha exposat també que la majoria dels mitjans de comunicació que hi ha a Espanya no representa la societat.
“L’èxit d’eldiario.es és degut al fet que nasqué en un moment complicat però fon al seu torn un bon moment ja que hi havia la necessitat d’un mitjà com el que creàrem”, ha explicat Ignacio Escolar, que ha afegit que llavors hi havia pocs mitjans independents.
Ans de la xarrada, Ignacio Escolar ha mantingut una reunió amb els mitjans de comunicació, on ha compartit la seua visió dels mitjans de comunicació i ha posat sobre la taula els valors que proposa eldiario.es per a fer un bon periodisme.
A l’acte han acudit també els regidors de la Corporació municipal, Antonio García i Esther Díez, que han participat també en la xarrada i han compartit opinions amb el director d’eldiario.es.