Des de les famílies, repensar les relacions en l’adolescència

Des de les famílies, repensar les relacions en l’adolescència

Davall el títol “Repensar les relacions en l’adolescència des de les famílies” tingué lloc a la vesprada d’ahir, dilluns 20 de març, la xarrada-taller impartida pel sociòleg i expert en coeducació JUAN LILLO SIMÓN, a la qual assistiren 87 persones.
Esta activitat organitzada des de la CASA DE LA DONA s’emmarca en la campanya que la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha iniciat en distints punts de la Comunitat, dirigida a les AMPA i també al públic en general, perquè des de les nostres cases transmetem models de relació igualitaris que permeten conscienciar els nostres fills i filles sobre altres formes de relació en l’adolescència. Sensibilització que els permeta detectar a temps aquelles relacions dolentes que tant poden aplegar a afectar l’autoestima i el benestar de les persones.
Per això, en esta xarrada es parlà de superar les diferencies de gènere des de la socialització en casa, dels micromasclismes més subtils que no reconeixem com a violència, i de les competències personals i socials necessàries per a créixer i relacionar-nos com a sers complets.

Enlace de interés Veure enllaç
Material educativo ``Laboramorio``