Un jardí en memòria de Lola Puntes

Un jardí en memòria de Lola Puntes

Més de mig centenar de persones acudiren a la inauguració del parc i recordaren la popular il·licitana d’adopció morta en 2010

Lola Puntes ja té un jardí amb el seu nom. En la jornada d’ahir, Dia de la Dona, l’alcalde d’Elx, Carlos González, amb nombrosos membres de la Corporació municipal, inaugurà el jardí Lola Puntes, situat en l’avinguda de les Corts Valencianes, en homenatge a la popular il·licitana d’adopció que morí l’any 2010.
“Ma mare defenia que els noms dels carrers devien representar un valor i ara este jardí amb el seu nom representa els valors que pregonava ella”, assenyalà Arturo García, fill de Lola Puntes.
Una de les característiques de la comunicadora era la seua vestimenta, de la qual destacava les pameles i els tacons. Per això, el nou jardí està decorat amb dos sabates de tacó gegant, simbolitzant els de Puntes.
“Hui la llista de noms de carrers d’Elx es pareix més als valors de la societat il·licitana en recollir entre els seus noms el jardí de Lola Puntes i recollir, així, una part de la historia de la ciutat”, explicà l’alcalde, Carlos González, durant la inauguració.
A l’acte acudí més de mig centenar de persones que no volgueren perdre l’oportunitat de homenatjar Lola Puntes, una dona que amb la seua pamela i tacons emplenava de color i alegria els carrers d’Elx.