Talls de trànsit per al Dimarts Sant

Talls de trànsit per al Dimarts Sant

Amb motiu de les processons de Setmana Santa, a les 18:30 hores es tallarà el trànsit cap al Pont de Santa Teresa (Pont Vell), des de Gabriel Miró i Juan Ramón Jiménez. A les 20:30 hores es tallarà al trànsit rodat el pont de Canalejas (Pon Nou), des de Jorge Juan. A les 22:00 hores es tallarà al trànsit rodat el carrer Reina Victòria, des del carrer Baltasar Tristany.
Per això, es prohibix l’estacionament, des de les 15:00 hores, en tot l’itinerari processional. Es recomana als conductors que a l’hora de desplaçar-se direcció Alacant-Múrcia ho facen utilitzant les vies següents: Circumval·lació Sud, Pere Joan Perpinyà, Ronda Oest i Ronda Nord direcció a Circumval·lació Sud o pont del Bimil·lenari, respectivament; avinguda de la Llibertat i avinguda de la Universitat cap al pont del Ferrocarril.
Els conductors que circulen pels carrers Jorge Juan i Reina Victòria, en aplegar a esta confluència hauran de desviar-se per Gabriel Miró cap al Passeig de les Germanies, Federico García Lorca, cap a Pere Joan Perpinyà o Circumval·lació Sud.
Els conductors que circulen pel carrer Reina Victòria, a partir de les 22:00 hores hauran de desviar-se pel carrer Baltasar Tristany, en aplegar a esta confluència.