La fira gastronòmica obri les seues portes en el Passeig de l’Estació fins al pròxim diumenge amb 20 camions, caravanes i carrets d’estètica vintage
La segona edició del mercat gastronòmic Elx Street Food Market, format per 20 camions, furgonetes, caravanes, parades, carrets de foodtrucks d’estètica vintage, ha obert les seues portes esta vesprada en el Passeig de l’Estación d’Elx amb l’expectativa de superar els 40.000 visitants, segons comentà l’alcalde de la ciutat, Carlos González, durant la inauguració de l’acte.
“Esta és una iniciativa que contribuïx a l’animació comercial del centre històric. Són milers els il·licitans que passaren en l’anterior edició, segons els organitzadors més de 35.000, i les expectatives són que en este cap de setmana es puguen superar els 40.000. Per tant, Foodtrucks s’ha convertit en un element de dinamització del comerç del nostre municipi que atrau els il·licitans al centre de la ciutat, però també els veïns d’altres municipis que acudixen a esta combinació de gastronomia i vehicles històrics, en definitiva, una mostra original de gastronomia en el carrer”, indicà Carlos González.
Esta fira estarà oberta demà i diumenge i s’hi oferix una variada gastronomia de la millor qualitat a l’aire lliure, que combina els plats típics espanyols amb el menjar de carrer internacional (japonés, mexicà, argentí o brasiler…), passant pel menjar vegetarià, vegano i ecològic. Esta àmplia oferta va acompanyada de música en directa, grups de ball, titelles i tallers de cuina infantil, entre altres activitats.
L’horari al matí serà de les dotze del migdia a les dotze de la nit i diumenge obrirà a la mateixa hora que dissabte però tancarà ans, a les deu de la nit.