Taller d’Aikido

Taller d’Aikido

La Direcció de la Policia Local conjuntament amb la regidoria d’Igualtat han posat en marxa un Taller Trobada de Dones per la Pau, que tindrà lloc el 27 de maig de 2017, de les 9:30 a les 13:30h en la Sala de Lluita del Palau dels Esports de la Universitat Miguel Hernández.

Este trobada està orientada a millorar la seguretat emocional positiva de les dones i a enfortir-ne la personalitat, cosa que resultarà enriquidora per a elles, les seues parelles, fills i filles i persones del seu entorn personal.
L’objectiu principal és aconseguir una adequada educació del nostre cos, desenrotllar o treballar l’entrenament de la nostra postura corporal, i de l’aprenentatge de reduccions, immobilitzacions, treball de les articulacions i desequilibri de l’oponent, a fi d’obtindre així un control de la situació.
Dones per la Pau és un moviment que impulsa les dones a obtindre un equilibri físic i mental per mitjà de la pràctica d’una disciplina denominada Aikido.
L’Aikido és un art marcial tradicional modern del Japó, i la seua característica fonamental és que la seua essència en el Bushido, desplega una idea espiritual encaminada cap a un fi social humà: es busca la pau per mitjà de l’art.
És una manera intel·ligent d’enfrontar un conflicte, no solament de defendre’s o atacar, sinó de tractar d’harmonitzar amb respecte una actitud interna de “no violència”.
La inscripció és gratuïta a través del correu igualdad@ayto-elche.es amb un nombre màxim de 50 dones