Col·laboració entre Elx i Santa Pola per a detenir autor d’una agressió

Col·laboració entre Elx i Santa Pola per a detenir autor d’una agressió

El presumpte autor es va traslladar fins al domicili d’un familiar a Elx després dels fets denunciats.

El dia 23 de juliol a les 23.47 hores, Policia Local de Santa Pola va sol·licitar col·laboració a la seua homòloga il·licitana per a localitzar i detenir el presumpte autor d’una agressió sobre la seua parella. Després d’aportar les dades de què disposaven, es va preveure la possibilitat que acudira a la casa d’un familiar, i va ser localitzat en via pública passada la mitjanit per una unitat de la Brigada Nocturna. Després de ser plenament identificat, i a la vista de les lesions i denúncia presentada per l’afectada, es va procedir a la seua detenció i trasllat a Comissaria.

A les 13.15 del mateix dia, s’havia atés una telefonada que alertava sobre una baralla multitudinària al costat de les barraques populars de Torrellano. A l’arribada de les patrulles, van procedir a dissoldre la multitud i van restablir la seguretat. Es va arribar a esbrinar que la disputa s’havia iniciat entre dos amics i, al·legant gelosia, un d’ells havia agredit la seua pròpia parella. En observar aquests fets, els vigilants de seguretat van intervenir i, tot seguit, van sol·licitar presència policial. La víctima, visiblement afectada, va relatar el que va succeir als actuants, amb mostres de temor per l’actitud violenta de l’agressor, extrem que va poder ser comprovat per la unitat de Policia Local que va procedir a la seua detenció, i als quals va expressar la seua intenció de convèncer-la perquè retirara la denúncia.

Després de posar-se en valor aquesta setmana en la Mesa de Coordinació Policial la importància de la col·laboració i coordinació entre cossos davant violència de gènere i agressions masclistes, resulta fonamental, i són aquestes actuacions un clar referent de la bona sintonia de Policia Local amb les institucions veïnes i els diferents professionals de seguretat.