Detenció d’un individu en crida i cerca després de fugir de control policial

Detenció d’un individu en crida i cerca després de fugir de control policial

Brigada nocturna de policia local deté un individu en crida i cerca després de fugir d’un control policial

El dia 13 de juliol a les 00.05 hores, la Brigada Nocturna de la Policia Local d’Elx va efectuar a Pusol un dels controls preventius de seguretat en pedanies encomanats a la nova unitat de Suport a Operacions.

Durant el desenvolupament d’aquest, es va donar l’alt a un turisme, que en observar el control policial va fer cas omís i va emprendre la fugida, havent d’esquivar-lo un dels agents per no resultar atropellat. Davant d’això, els indicatius Centauro presents van iniciar una persecució del vehicle fugat pels camins propers al Museu de Pusol. El detingut va apagar els llums, generant així un greu risc per a la seguretat viària i, fins i tot, va colpejar el cotxe patrulla que li donava caça. Com que no podia continuar d’aquesta manera, l’individu tractà d’escapar a peu, però va ser interceptat per un agent i, posteriorment, reduït per la resta de l’operatiu.

En les gestions següents es va comprovar que l’implicat tenia una ordre de cerca, detenció i personació per un jutjat d’Elx, per la qual cosa va ser detingut en l’acte. Aquesta intervenció s’engloba dins del reforç de seguretat ciutadana que Policia Local ha disposat per als pròxims mesos i que està desenvolupant des de l’inici de l’estiu, en ser el període estival especialment sensible a robatoris en habitatge per l’absència vacacional dels seus habitants.