Detinguda menor per agressió a la seua mare

Detinguda menor per agressió a la seua mare

El dia 13 de juliol a les 20.00 hores, la patrulla destinada a Torrellano, pertanyent a la Brigada Territorial de Policia Comunitària, va ser requerida a través del 112 per una possible agressió de la filla menor d’edat a la seua mare.

Segons la declaració de l’afectada als agents, la filla, de 14 anys, va manifestar la seua intenció d’abandonar el domicili i va començar a arreplegar les seues pertinences. En oposar-se la mare, es va iniciar en el domicili una forta discussió que va finalitzar amb l’agressió de la menor a la progenitora, que va arribar a tirar-la a terra i arrancar-li la roba, després de la qual cosa se’n va anar del lloc.

Després de ser requerida per la patrulla per a aclarir els fets, la menor va tornar al domicili i va reconèixer el que havia succeït, i se’n va mostrar penedida. En aquest moment, i seguint els protocols establits, se li va comunicar la seua detenció i es va procedir al seu trasllat a comissaria, així com a la víctima de l’agressió al centre de salut per a l’obtenció del corresponent part mèdic.

La mateixa patrulla va ser comissionada el dia 15 de juliol, 21.00 hores, a causa de les molèsties d’una persona èbria en el nucli urbà de l’Altet. Convidat a abandonar el local, l’implicat va accedir voluntàriament, moment en el qual se li va sol·licitar que s’identificara i va ser quan va començar a alterar-se i insultar als agents, i va arribar a proferir amenaces de mort. No satisfet amb això, va dirigir comentaris masclistes sobre l’aptitud de la component femenina de la patrulla per al desenvolupament de les labors policials. Amb la finalitat de concretar si aquest individu suposava un risc per a la resta de ciutadans es va procedir al seu registre, al qual es va resistir fortament, i va llançar una patada a un dels agents i el va lesionar. Per aquests fets, la patrulla de Policia Local va procedir a la seua detenció i presentació en comissaria.