Detingut l’autor d’un intent de robatori gràcies a la col·laboració ciutadana

Detingut l’autor d’un intent de robatori gràcies a la col·laboració ciutadana

El dia 15 de juliol a les 19.30 hores, una ciutadana va requerir al pas a un agent de la Brigada Territorial de Policia Comunitària, que realitzava un punt de trànsit en el carrer Clara de Campoamor, per denunciar l’intent de robatori en el seu negoci a punta de navalla.

Pel que sembla, l’individu va entrar en el basar que regenten en un carrer proper i, exhibint l’esmentada arma, va exigir que li donaren una alta suma de diners. Tant la implicada com la seua filla s’hi van negar, i van alertar amb els seus crits a altres familiars presents en el local. En trobar-se en inferioritat, el presumpte autor del fet va abandonar el lloc a la carrera.

Gràcies a la ràpida difusió de la descripció i a la col·laboració d’una ciutadana, que en observar la búsqueda va alertar del comportament sospitós d’un individu amagat després d’una paret, es va aconseguir localitzar el detingut i l’arma blanca amb la qual va executar l’intent de robatori. El presumpte autor dels fets va ser traslladat a comissaria, i no es va haver de lamentar lesions per part de la part denunciant.