Detingut individu per robatori gràcies a la col·laboració ciutadana

Detingut individu per robatori gràcies a la col·laboració ciutadana

El dia 11 de juliol a les 19.00 hores la Brigada Territorial de la Policia Local d’Elx va detenir un home que havia forçat en una furgoneta estacionada sense que el seu conductor ho percebera en un primer moment.

Una veïna va alertar la Sala d’Operacions del 092 sobre l’actitud estranya i vigilant d’un individu al qual no reconeixia com a habitual de la zona. Va observar com manipulava el pany d’una furgoneta, com treia eines del seu interior per a dipositar-les en una borsa de brossa a uns metres del lloc fora de la vista de la gent. Davant aquests fets, va comunicar una precisa descripció de l’autor de la sostracció i direcció de fugida.

A uns carrers de distància, aquest individu va ser interceptat, amb una coincidència plena amb les característiques descrites i els objectes trets del vehicle. Després de localitzar el conductor del vehicle, aquest va assenyalar no haver percebut el robatori, si bé en comprovar la part posterior la va trobar revolta, el pany manipulat i va trobar a faltar divers material, que va reconéixer posteriorment sense cap dubte entre els que portava el detingut.

Gràcies a la important col·laboració ciutadana i l’habitual presència d’Unitats Territorials de Policia en la zona es va poder retornar el material sostret al seu titular després de les gestions oportunes en Comissaria, on l’implicat va ser presentat com a detingut.