Detingut després de requerir-li el cessament de les molèsties per soroll a veïns

Detingut després de requerir-li el cessament de les molèsties per soroll a veïns

(foto de archivo)

El dia 17 de juliol a les 00.20 hores veïns del carrer José Javaloyes Orts van requerir presència policial davant l’escàndol que generaven des d’un parc proper, i que resultava molt molest als habitatges propers.

Una unitat de la Brigada Nocturna de la Policia Local es va personar en el lloc per advertir al grup de joves de les molèsties. Després d’això, un dels integrants del grup va començar a increpar als agents actuants i se li va sol·licitar la documentació a fi d’identificar-lo. Lluny de desistir de la seua actitud va elevar el to de les amenaces mentre intentava animar a la resta del grup per a enfrontar-se als policies intervinents. En un moment de les comprovacions de seguretat, el finalment detingut va propinar una bufetada i una espenta a un dels agents, i va haver d’intervenir el seu company per a reduir-lo i sol·licitar suport d’unitats properes.

Traslladat al centre de salut, l’autor de l’agressió no va dubtar a autolesionar-se i amenaçar als agents encarregats del trasllat, aliens a l’actuació. Finalment presentat en Comissaria sense major novetat i amb resultat de lesió amb caràcter lleu de l’agent agredit.