Detingut baró per intentar forçar la seua exparella a mantenir relacions sexuals

Detingut baró per intentar forçar la seua exparella a mantenir relacions sexuals

El dia 14 de juliol a les 02.00 hores un testimoni va alertar al 112 per una possible agressió d’un home cap a una dona en el carrer Concepció Arenal.

Desplaçada una patrulla de la Brigada Nocturna de la Policia Local d’Elx, no es troba a ningú en l’adreça indicada, per la qual cosa s’inicia la búsqueda per la zona dels fets. A uns carrers de distància es localitza una parella forcejant i que, a més, coincidia plenament amb les característiques aportades. L’agredida va declarar als agents que havia sigut parella sentimental feia un temps, però que aquell dia havien eixit amb uns amics comuns, i l’havia convidat a pujar a la seua casa en un moment de la nit. Una vegada en l’habitatge va insistir a mantenir relacions sexuals i el detingut va començar a mostrar-se agressiu davant la seua negativa. Enfront d’aquesta situació, la dona va decidir abandonar el lloc immediatament i aconseguí arribar fins al carrer, no sense abans rebre diverses bufetades i arrancar-li la brusa.

Gràcies a la telefonada del testimoni, es va poder alertar a la patrulla de Policia Local que, en trobar-los i quedar assabentada dels fets concrets, va procedir a la detenció del denunciat i traslladar la víctima a un centre mèdic.

Així doncs, el dia 11 del mateix mes al matí, una infracció de trànsit als Arenals del Sol la va donar motiu als agents de la Brigada Territorial de Policia Comunitària per a la detenció d’un home per incompliment d’ordre d’allunyament. La patrulla va observar la intenció manifesta de sobrepassar una fase semafórica en roig del vehicle en el qual viatjaven la parella al costat d’altres dues persones. En ser identificats pels actuants, van comprovar que l’esmentada ordre expedida per un jutjat de Càceres es trobava en vigor, cosa per la qual es va actuar d’acord a la legislació vigent.