Identificats per vandalisme en contenidors i desobediència

Identificats per vandalisme en contenidors i desobediència

Dels tres implicats, dos són menors, i han sigut denunciats per la Llei Orgànica de Protecció de la Seguretat Ciutadana i posats a disposició dels seus tutors legals.

El dia 24 de juliol a les 02.00 hores, els veïns de la zona de l’avinguda de Pere Joan Perpinyà van alertar a la Sala d’Operacions de Policia Local sobre diversos joves que estaven col·locant contenidors en la meitat de la via amb risc per a la circulació.

A l’arribada de les patrulles, van trobar diversos contenidors de recollida de residus en la calçada tal com advertien les telefonades, i van donar els presents la descripció física dels autors als agents. Després d’inspeccionar diversos carrers que havien patit la mateixa acció, van ser sorpresos en el carrer Torres Quevedo espentant els contenidors d’aquest punt.

Els tres implicats van ser traslladats a Comissaria a l’efecte d’identificació  ja que no estaven documentats, sent manifesta la seua falta de col·laboració en aquesta identificació i amb desobediència a les indicacions dels agents de Policia Local. Per això es va procedir a la denúncia per la Llei Orgànica de Protecció Ciutadana, tant pels actes comesos com per la insistent desobediència, i es va fer càrrec dels dos menors la mare d’un d’ells. Els serveis de neteja van col·locar en el seu lloc original els elements manipulats.