Resultats de seguiments intensius en punts conflictius

Resultats de seguiments intensius en punts conflictius

BRIGADA NOCTURNA DE LA POLICIA LOCAL: ÍNDEX AMB ÈXIT EN LA SEGURETAT I NETEJA DE PUNTS CONFLICTIUS

Durant els primers dies d’aquest mes de juliol, la Brigada Nocturna de la Policia Local, i en concret la Unitat de Suport a Operacions, han realitzat un seguiment intensiu en aquells punts que els veïns i comerciants han sol·licitat, on reclamaven especial vigilància sobre qüestions de seguretat ciutadana i neteja.
Un dels punts controlats ha sigut l’entorn del parc 1 de Maig, especialment durant l’horari nocturn, que s’ha saldat amb l’alçament de diverses actes per consum d’alcohol en via pública, prohibició de portar arma blanca, possessió de substàncies estupefaents o infraccions a l’ordenança de neteja. Així mateix, s’han identificat diversos individus, i s’ha arribat a detenir una persona per desobediència greu i encartat en diligències una altra.
També ha sigut objecte de seguiment la porta d’accés al CPEE Tamarit, des d’on es rebien contínues queixes per concentració de brutícia i grups de joves consumint droga. El balanç en aquest punt ha sigut de dues actes per consum d’alcohol, sis per consum o possessió d’estupefaents, en què es va procedir fins i tot a la detenció d’un identificat que es va abalançar sobre els agents en ser denunciat pel consum d’aquestes substàncies.
Fruit d’aquests seguiments intensius per part de la Brigada Nocturna de Policia Local s’han vist reduïdes notablement les molèsties, però continuen totes elles encara actives. Aquestes actuacions es fan en el marc de la recent reestructuració de la Prefectura de Policia Local, que ha permés la creació d’unitats específiques per a atendre els serveis de major demanda per part dels ciutadans, així com facilitar la màxima presència possible d’efectius en el carrer.