Tres individus són interceptats després de forçar accés a un camp a Penya de les Àguiles

Tres individus són interceptats després de forçar accés a un camp a Penya de les Àguiles

Els autors van ser interceptats per la patrulla en la N340 quan abandonaven el lloc en un vehicle.

El dia 20 de juliol a les 22.30 hores es va rebre avís per la presència de tres individus que accedien a una casa de camp a Penya de les Àguiles i que, en ser descoberts, havien fugit en un turisme. Es van desplaçar al lloc diverses patrulles.

El propietari de l’habitatge va poder comprovar com l’accés estava forçat i l’interior regirat. Mentrestant, en la N340, una patrulla de la Brigada Nocturna va observar un vehicle que abandonava el lloc i va procedir a donar-li l’alt en coincidir marca, model i color amb les característiques facilitades pels veïns. Després de realitzar les gestions oportunes es va confirmar que es tractava de les persones que havien violentat el cadenat d’accés a la finca, fets que van reconéixer ells mateixos.

En la mateixa intervenció se’ls va intervenir diverses eines que portaven en el maleter, amb les quals possiblement van dur a terme el trencament de cadenats i pany. De cara al període estival, el reforç dels controls en les zones rurals s’ha vist recompensat amb diverses detencions i desenes d’identificacions d’individus i vehicles, que en molts casos hagueren passat desapercebuts. No obstant això, la col·laboració ciutadana és un element clau en l’eficaç actuació policial.