Delinqüència Viària denuncia un conductor de VTC il·legal i amb incompatibilitat laboral

Delinqüència Viària denuncia un conductor de VTC il·legal i amb incompatibilitat laboral

El dia 18 de juliol a les 12.00 hores, la unitat de Delinqüència Viària de la Policia Local d’Elx va detectar la baixada de viatgers d’un turisme que mancava de distintius de servei públic, en el context dels controls sobre taxis forans i autobusos que la unitat desenvolupa en l’aeroport.

Requerida la documentació al seu conductor, resulta tenir autorització per a exercir l’activitat expedida pel Govern d’Aragó, que centrava els seus serveis en els trasllats entre Benidorm a l’Aeroport. Consultades els fulls de ruta remesa al Servei Territorial de Transports i superar el percentatge màxim de viatges fora de la seua comunitat autònoma, es procedeix a la corresponent denúncia per aquesta i altres infraccions a les normes de transport de viatgers.

Així mateix l’implicat, copropietari de l’empresa, era titular d’una llicència d’autotaxi en la ciutat de Benidorm, per la qual cosa es va procedir a la posada en coneixement del seu Ajuntament a causa de la incompatibilitat d’aquestes labors. Així mateix, es va donar part a la Direcció Territorial d’Ocupació i Treball d’Alacant per si els fets comportaren algun tipus d’infracció administrativa.