L’Ajuntament intensifica els controls sobre els establiments “sospitosos” de vendre alcohol a menors

L’Ajuntament intensifica els controls sobre els establiments “sospitosos” de vendre alcohol a menors

El regidor de Festes i Seguretat Ciutadana, José Pérez, ha anunciat hui que la Policia Local està intensificant els controls sobre els establiments “sospitosos” de vendre alcohol a menors.

 

Pérez ha indicat la Policia Local ha alçat aquests dies actes per consum d’alcohol en xiquets de 13 i 14 anys. “Això és inadmissible i a més d’actuar intensificant els controls perquè no es venga alcohol a aquests xiquets, volem fer una crida als mateixos menors i a les famílies per a evitar que aquests fets es produïsquen”.

Pérez ha recordat que “aquest equip de govern és molt sensible davant aquest problema i ja s’han realitzat diverses campanyes sobre el consum responsable d’alcohol en festes que recorden que en en cap cas els menors de 18 anys poden consumir begudes alcohòliques”.

Per la seua banda, l’intendent cap de la Policia Local, César Zaragoza, ha explicat que “comptem amb un grup específic, la Unitat d’Establiments Públics, que a més de controlar la venda de focs artificials està redoblant la vigilància sobre els punts de venda d’alcohol amb l’objectiu de sancionar aquells que venguen alcohol a menors”. Zaragoza explica que és complicat controlar la venda i consum d’alcohol en menors perquè en la majoria dels casos és un major de 18 anys qui realitza la compra.

A més de sancionar els locals que venen alcohol a menors, la Policia Local posa en coneixement dels pares del menor que el seu fill ha consumit alcohol, en alguns casos fins i tot l’acompanyen fins a la seua casa.