Primeres denúncies a establiments per vendre alcohol a menors

Primeres denúncies a establiments per vendre alcohol a menors

– L’Ajuntament d’Elx actua des de diversos fronts perquè els joves gaudisquen de les festes de forma responsable. 

– L’equip de govern ha posat en marxa diverses campanyes de comunicació i la Policia Local ha intensificat els controls.

 

L’Ajuntament d’Elx ha declarat la guerra al consum d’alcohol en menors. A més, de la posada en marxa de diferents campanyes de comunicació sobre el consum responsable de l’alcohol, s’ha intensificat la vigilància per part de la Policia Local per evitar que els establiments venguen alcohol a menors de 18 anys.

Fruit d’aquesta campanya contra la venda il·lícita d’alcohol i tabac a menors d’edat, la Policia Local d’Elx ha presentat les primeres denúncies contra diversos locals.

Durant el dia d’ahir, una operació conjunta de la Unitat d’Establiments i Activitats i de la Unitat d’Urbanitat i Medi Ambient de la Policia Local dirigida a detectar i, si escau, denunciar a aquells establiments que estigueren incomplint la normativa vigent, es va saldar amb els següents resultats: dos locals denunciats per venda d’alcohol a menors d’edat. En un dels casos, la beguda subministrada era d’alta graduació.

Un local denunciat per venda de tabac a menors d’edat.

Un local denunciat per desobediència (reiteració en la conducta il·lícita, ja que havia sigut denunciat anteriorment).

Quatre locals denunciats per venda d’alcohol fora de l’horari permés per la normativa vigent (amb posterioritat a les 22 hores).