Auxili a lesionat després d’agressió amb unes tisores

Auxili a lesionat després d’agressió amb unes tisores

La víctima va patir lesions en el coll i en l’abdomen produïdes amb unes tisores.

El dia 15 de setembre, a les 00.40 hores, la sala d’operacions va comissionar els agents per a intervenir una baralla en la via pública entre dos individus, segons va manifestar un testimoni presencial dels fets.

Localitzat el lloc de la renyina, la part agressora va fugir del lloc, i va ser finalment detingut per una patrulla Centauro. Preguntada la víctima pel motiu de la discussió, únicament va descriure als actuants el moment posterior a la baralla en que va ser ferit, i va ser traslladat sense major dilació a un centre sanitari.

L’agressor va arribar a manifestar a la patrulla de la Policia Local el seu penediment per no haver causat majors lesions i, fins i tot, la mort a l’altra part. En vista de la situació i de les declaracions de tots dos actors, els components de la brigada nocturna van procedir a la detenció de l’agressor, qui va oferir una forta resistència a força de puntades i punyades, i va intentar fugir novament en repetides ocasions.

En la intervenció també es va aconseguir localitzar l’arma utilitzada, de la qual s’havia desfet el detingut entre els vehicles de la zona, i amb la qual va infligir les esmentades ferides en l’abdomen i profunds talls en els dits de la mà amb la qual la víctima es va protegir parcialment el coll evitant lesions de major consideració.