Cursos de formació per a l’ús de desfibril·ladors policials

Cursos de formació per a l’ús de desfibril·ladors policials

La formació s’efectuarà en grups reduïts i arribarà a tota la plantilla.

Des del dia 21 de novembre va començar a impartir-se la formació pertinent per a l’ús de desfibril·ladors, que estaran a la disposició dels agents en els vehicles policials.

Els cursos es realitzaran tres dies a la setmana en torns de matí i vesprada, en grups reduïts per a millorar l’assimilació de conceptes i la resolució de dubtes. És una realitat que les patrulles de Policia són les primeres a arribar en moltes ocasions al lloc de l’assistència sanitària, per tant, aquest element de dotació adquirirà una importància vital. No obstant això, l’ús adequat i correcte requereix una formació mínima per a garantir l’eficàcia d’ús per part dels Agents.

El passat mes de juny Aarón Soler, la seua família i diverses empreses il·licitanes van donar nou desfibril·ladors per a aquesta Policia, als quals s’uniran fins a 49 més dins de la intenció de la Regidoria de Sanitat, amb l’objectiu de convertir Elx en una ciutat cardioprotegida, en paraules del regidor, Carlos Sánchez.

Amb aquests cursos formatius es finalitzarà el procés de dotació d’aquestes unitats als vehicles policials i començarà la seua utilització amb les majors garanties possibles de manera imminent.