Detectat positiu en drogues en conductor de camió de 26 t MMA

Detectat positiu en drogues en conductor de camió de 26 t MMA

En el marc de la vigilància que la unitat desenvolupa en matèria de transports per tot el terme municipal es va realitzar prova indiciària que va resultar positiva.

El dia 6 de novembre a les 16.00 hores, la unitat de Delinqüència Viària de Policia Local va realitzar un dels múltiples controls sobre transports que es disposen amb especial èmfasi en els accessos als polígons industrials.

En aquest cas, un vehicle camió de 26 tones de Massa Màxima Autoritzada va ser denunciat per transportar 12,6 tones d’arena sense documentar, la qual cosa constitueix una infracció en intentar evitar el control administratiu en els controls públic de mercaderies. Gràcies a la perícia i experiència dels agents actuants, van observar indicis d’un possible consum de drogues per part del conductor. Una vegada sotmés aquest a una prova indiciària en estupefaents, es va obtenir un resultat positiu per cànnabis que va ser remés a laboratori per a la seua anàlisi.

El vehicle, que es dirigia a la veïna localitat d’Asp, va ser immobilitzat fins a l’arribada d’un conductor de l’empresa que se’n va fer càrrec, i va continuar amb el transport d’acord a la normativa referent a Transports i Seguretat Viària.