Detingut a Torrellano després d’agredir la seua exparella

Detingut a Torrellano després d’agredir la seua exparella

La veu d’alerta va ser donada pels veïns en escoltar una forta discussió en el domicili.

El dia 11 de novembre a les 02.50 h, els veïns de l’immoble situat a Torrellano van alertar al 112 d’una forta discussió en un dels habitatges veïns, escoltant crits i a una dona demanant auxili.

A l’arribada dels agents, van seguir les indicacions dels requeridors, van cridar a la porta que va ser oberta per l’home. Aquest moment va ser aprofitat per l’agredida per a eixir a la seua trobada, i es va observar clarament una forta contusió en el front i el rostre ensangonat. Entrevistats els actuants de manera reservada amb cadascuna de les parts, la dona narra que, si bé van ser parella durant un any, van acabar la seua relació feia uns mesos. Indica que en aquest moment, a causa de la gelosia, li havia tirat una cadira al cap i colpejat amb un pal en la part posterior d’aquest, al mateix temps que proferia amenaces de mort i la retenia a l’interior de l’habitatge.

Per la seua banda, el finalment presentat com a detingut, que efectivament tenia en el seu poder les claus d’accés a l’habitatge, no va aconseguir articular una versió coherent del que havia succeït. Es va procedir al seu trasllat a dependències policials, i va arribar a assenyalar que havia colpejat el cap de la seua exparella contra els fogons de la cuina, en una manifestació espontània que va sorprendre els agents.

Per la seua banda, la víctima va ser traslladada a un centre sanitari per a la valoració mèdica de lesions que mostrava. La importància del requeriment veïnal queda de manifest en casos com aquest, en el qual la part agredida no pot contactar amb els serveis d’urgència i han de ser els veïns els qui avisen a través del 112. Juntament amb el telèfon 016 d’atenció i assessorament a la víctima, són dues eines a la disposició de la ciutadania.