Detingut per presumpte delicte de tràfic de drogues

Detingut per presumpte delicte de tràfic de drogues

La parella de motoristes observà la conducta estranya del detingut, amb una sèrie d’indicis que no casaven amb la seua situació personal, i despertaren les seues sospites.

El dia 9 d’octubre a les 17.00 hores, una parella de motoristes de Policia Local va presenciar el comportament anòmal d’un conductor que circulava a gran velocitat per l’avinguda de Novelda.

Després de fer-li l’alt, es va procedir a comprovar el vehicle de lloguer que conduïa, ja que malgrat no tenir treball, llogava tots els mesos un vehicle de gamma mitjana-alta per a moure-s’hi. En ser preguntat per la comissió d’algun il·lícit penal, l’implicat va negar qualsevol activitat il·legal, però en ser requerida la Unitat Canina d’aquesta Policia Local va admetre que portava substàncies estupefaents en el vehicle. En la inspecció a aquest per part dels agents es va trobar fins a set embolcalls de cocaïna, diversos telèfons mòbils i una significativa quantitat de diners en bitllets xicotets, entre altres indicis.

A la vista dels fets, i en comptar la persona amb antecedents per tràfic de drogues, es va procedir a la seua detenció i trasllat a dependències policials.