Detingut després de sostreure el mòbil i agredir els agents

Detingut després de sostreure el mòbil i agredir els agents

Els implicats es van resistir activament a la detenció i van ocasionar lesions i danys als agents intervinents.

El dia 5 de novembre a les 02.00 hores, una patrulla de la Brigada Nocturna de Policia Local va ser requerida pel treballador d’una tenda 24 hores en haver-li sigut sostret al descuit el seu telèfon mòbil, i va indicar que possiblement encara estigueren pels voltants.

Prop d’un grup de persones que es trobaven en via pública, l’afectat va realitzar una telefonada, i es va escoltar el to de la telefonada en les pertinences d’un dels presents. Se li va requerir a l’implicat perquè explicara tal fet, en progressiu estat de nerviosisme, i espentant seguidament a un dels agents, es va procedir a la seua detenció. Un acompanyant d’aquest va tractar d’impedir-ho i va colpejant l’agent intervinent, però va ser reduït per un segon indicatiu. Després d’aconseguir reduir i evitar el llançament de més punyades i puntades, van ser traslladats a dependències policials per a la seua oportuna compareixença.

Derivada de l’actuació, va resultar un agent ferit lleu i diversos danys materials en ulleres i material de telecomunicacions fruit de l’activa resistència dels autors de la presumpta sostracció.