Detingut després de violentar la porta del domicili en què havia habitat

Detingut després de violentar la porta del domicili en què havia habitat

Una parella, que compartia domicili amb l’implicat, descobreix els danys una vegada dintre els agents de Policia Local.

El dia 17 de novembre les 23.00 hores, la Sala d’Operacions de Policia Local va comissionar una dotació a comprovar el requeriment veïnal que advertia de la presència d’un home que forçava la porta d’accés de l’habitatge.

Una vegada arribats al lloc, els actuants troben la porta totalment fracturada, i procedeixen, conseqüentment, a advertir clarament la seua presència als possibles ocupants i a entrar a comprovar la situació de l’immoble. Una vegada dins, observen diverses habitacions amb accés protegit per cadenats menys en una d’elles, oberta, i de la qual eixia llum. En comprovar-la, troben l’implicat que, en ser preguntat, afirma que ha sigut ell qui ha trencat la porta, i que té llogada una habitació en el pis, i indica la seua intenció de marxar del lloc i no continuar allí, per la qual cosa en trobar la porta tancada i no funcionar la seua clau ha decidit forçar-la. Mentre es produïa aquesta entrevista fa acte de presència una parella, resident en la mateixa casa, que refereix un subarrendament, però a una tercera persona aliena al finalment detingut.

Per tot l’anteriorment relatat, malgrat no poder contactar amb el propietari de l’immoble, i en haver-hi manca de contracte de lloguer i domicili conegut, és presentat finalment en dependències policials per la unitat intervinent.