L’alcalde i la regidora de Comunicació participen en el lliurament dels premis de Periodisme “Pepe Andreu” i “Ricardo Ortega”

L’alcalde i la regidora de Comunicació participen en el lliurament dels premis de Periodisme “Pepe Andreu” i “Ricardo Ortega”

Els guardonats han sigut, respectivament, l’espai de RNE, El ipod de Oliver Sacks, i les estudiants Cristina Aznar i Carla Serrano pel treball Los veganos se comen Elche

L’acte s’ha celebrat en el Centre de Congressos, en el marc del IV Seminari Internacional Ryszard Kapuscinski i de les XIII Jornades Internacionals de Periodisme UMH

L’alcalde d’Elx, Carlos González, i la regidora de Comunicació, Esther Díez, han participat aquest matí, juntament amb el periodista Enric González i la vicerectora de Relacions Institucionals de la Universitat Miguel Hernández d’Elx (UMH), María Teresa Pérez Vázquez, en el lliurament dels premis de Periodisme Radiofònic Pepe Andreu i de la IX edició del Concurs de Reportatge Periodístic “Ricardo Ortega”.

L’acte ha tingut lloc en el Centre de Congressos durant la celebració del IV Seminari Internacional Ryszard Kapuscinski i de les XIII Jornades Internacionals de Periodisme UMH, sota el títol Periodisme, drets humans, migració i fronteres.

El premi Pepe Andreu, dotat amb 3.000 euros, ha correspost a l’espai El ipod de Oliver Sacks, del programa Longitud de Onda, de RNE, integrat per Eduardo Fernández, Yolanda Criado, Fernando Blázquez i Arancha Alfaro. El guardó ha sigut lliurat per la vicerectora de la UMH.

Així mateix, s’ha lliurat un accèssit a l’autor del programa Lilú, historia de una payasa, de Radio Camoa (Cuba), de Michael García Pérez, qui ha intervingut en l’acte a través d’un vídeo.

Per la seua banda, l’alcalde ha sigut l’encarregat de lliurar el primer premi del Concurs de Reportatge Periodístic “Ricardo Ortega”, dotat amb 500 euros, a les estudiants de Periodisme de la UMH Cristina Aznar i Carla Serrano pel treball Los veganos se comen Elche.

La regidora de Comunicació va lliurar el segon premi, dotat amb 300 euros, a Irene Montero, també estudiant de Periodisme de la UMH. El tercer premi, dotat amb 200 euros, va ser lliurat per Enric González a l’estudiant de Periodisme Mirian Sempere Marín. Esther Díez també va participar amb Ramón Lobo i Nicolás Castellano en la taula que va inaugurar la jornada.

Aquest lliurament de premis va reunir en el Centre de Congressos nombrosos estudiants, professors de la Universitat i familiars de Pepe Andreu.