Fòrum digital #ElxEmplea2017

Fòrum digital #ElxEmplea2017

Des de l’àrea de Promoció Econòmica, l’Ajuntament d’Elx desenvolupa una estratègia de suport al progrés de la nostra ciutat, l’objectiu final de la qual és que totes les persones que desitgen treballar puguen fer-ho i compten amb una ocupació estable i de qualitat.

 

En aquest marc, una de les actuacions que s’organitza, per tercer any consecutiu, és el Fòrum Digital d’Ocupació i Talent #ElxEmplea2017, dirigit als aturats il·licitans. El fòrum pretén servir de punt de trobada entre aquests i empresaris de primer nivell que busquen talent, i es dóna continuïtat al projecte iniciat en 2015 que va comptar amb un extraordinari acolliment i gran nombre d’assistents en les dues anteriors edicions.

En aquesta ocasió, les ponències, tallers i conferències s’han centrat especialment en el sector tecnològic, a dia de hui a l’alça i generador de nous llocs de treball. Amb aquestes activitats, no solament es contribueix al fet que la jornada es caracteritze per l’oportunitat de contactar amb empreses, sinó a que, a més, els assistents puguen adquirir, millorar i desenvolupar les seues habilitats digitals per a la busca d’ocupació.

El Fòrum #ELXEMPLEA 2017 tindrà lloc en el Centre de Congressos el dijous, 30 de novembre, en horari de matí. Com en les anteriors jornades, comptarem amb interessants taules redones, zona EmployerBranding i el denominat “circuit d’ocupació” que consta dels serveis personalitzats de foto professional, assessoria per als processos de selecció, realització de vídeo, currículum, etc.

Ja està habilitada la web informativa, on es detallarà el programa de la jornada, els ponents i la temàtica dels diferents tallers, així com les empreses que estaran presents i que es troben en processos de reclutament i selecció de personal.

Obert el termini d’inscripcions fins al pròxim 28 de novembre en l’adreça:

http://www.elcheemprende.com/foroempleo